Energia vine de la fiecare dintre noi

Dragos Barbulescu se alatura echipei CEZ Romania

Contact Relatii Publice: media@evryo.ro

Incepand cu luna martie 2022, Dragos Barbulescu ocupa pozitia de CFO si Membru al Directoratului in cadrul CEZ Romania. In ultimii 14 ani, el a ocupat pozitii de management de varf in sectorul energetic romanesc si are o experienta solida in dezvoltarea activitatilor din distributia, furnizarea si serviciile de energie electrica si gaze naturale.

„Cooptarea lui Dragos Barbulescu in echipa CEZ Romania este unul dintre pasii pe care ii facem pentru consolidarea pozitiei noastre in piata si pentru sustinerea procesului de transformare prin care trecem, la fel ca si intregul sector. Misiunea sa este cu atat mai importanta in aceasta perioada marcata de provocari fara precedent la nivelul sectorului energetic, dar si la nivel geopolitic. Sunt sigur ca, alaturi de echipa existenta de experti si specialisti valorosi, Dragos va continua sa dezvolte proiecte curajoase si sa transforme provocarile in oportunitati.” – Ondrej Safar, Country Manager CEZ Romania.

Incepand cu luna martie, Dragos Barbulescu va coordona operatiunile financiare, de controlling, trezorerie, finantare corporativa si raportare a rezultatelor financiare, in calitate de CFO al CEZ Romania. Ca Membru al Directoratului, el va contribui activ la toate proiectele si deciziile strategice din cadrul companiei. 

Cu o bogata experienta in sectorul economic local, Dragos a ocupat in ultimii ani pozitii de management de varf, cu realizari remarcabile. Aria sa de expertiza se extinde in dezvoltarea activitatilor din aria de distributie, furnizare energie electrica si gaze naturale, solutii pentru clienti, domeniul financiar, servicii suport, domeniul FMCG (bunuri si produse de larg consum) si consultanta. 

Echipa CEZ Romania ii ureaza bun venit noului membru al Directoratului si ii doreste mult succes in atingerea obiectivelor Grupului.

Divizia Oameni si Brand
CEZ Romania

04.03.2022